HOROSZCOOP D.O.O.

Petőfi Sándor u. 47.

24400 Zenta, Szrbia
Tel: +381 24 813 135

Fax:+381 24 811 002
office@horoszcoop.co.rs

Rólunk

Rólunk:

A „Horoszcoop DOO Zenta” vállalkozás 2001. márciusában alakult meg 100% külföldi tulajdonnal, azzal a céllal, hogy kielégítse az akkoriban nagyon kiéhezett hazai piacot elsőosztályú munkagépekkel, amelyek a világ különböző országaitól származnak, mint például Japánból, Németországból, Egyesült Amerikai Államokból, Olaszországból stb.

Az akkori fő motivációja a cégnek az volt, ami azóta is megmaradt, hogy ne abból álljon a fő tevékenysége, hogy csak értékesíti a gépet, hanem azt karban is tartsa és biztosítsa a hozzá szükséges alkatrészeket és a szervizhez szükséges anyagot is, hiszen azt mindannyian tudjuk, hogy a legdrágább munkagép az, amely állásában romlik. Pont ezen okokból, a fő célunk, hogy megtartsuk a jó munkakapcsolatot a beszállítóinkkal illetve vásárlóinkkal és hosszú távon egy erős és jó együttműködést érjünk el velük, biztosítva számukra a minőséges karbantartást és szervizt, valamint ügyeljünk az árak megfizethetőségére is.

Az első naptól kezdve figyelünk arra, hogy valamennyi dolgozója a cégnek a lehető legjobb szolgáltatást és munkát nyújtsa a belső anyag szállításban vásárlóinknak, köszönhetően annak, hogy a világ legismetrebb márkáit képviseljük, mint például a emelővillás targoncákból a TOYOTA, BT, STÖCKLIN, GENKINGER stb.

A kiskereskedésünkben pedig mindent megtalálnak a kedves vásárlók, amire szükségük lehet a kerti munkálatokhoz, valamint biztosítunk felszerelést erdészeti- és gyümölcsös-, veteményes munkálatokhoz is.

Megtalálható nálunk a SOLO, MURRAY, HUSQVARNA, STIGA és az OREGON márkák termékei is, valamint fontos kihangsúlyozni azt is, hogy ezen gépek szervizelését és karbantartását is vállaljuk, és rendelhető nálunk pótalkatrész is a kerti gépekre.

Büszkén mondhatjuk, hogy 2014. februárja óta hivatalos forgalmazói és karbantartói vagyunka német MAGIRUS cégnek Szerbia és Montenegró területén, akik piacrészesedésük alapján a világ legjobbaiközé sorolhatóak a tűzoltóautók és tűzoltó létrák (magasbólmentő járművek) gyártásában.

2015. augusztusa óta pedig hivatalos képviselői vagyunk hazánkban a MANOTTI olasz cégnek is, akik professzionális önjáró munkaplatformok és emelő daruk gyártására szakosodtak.

2015. szeptemberében aláírtuk a kéviseleti szerződést a Nagy-Britannia-i világhírű céggel, a PIONEER PUMP LTD.-vel, akik magas telyesítményűszivattyúkat állítanak elő.

Vízió:

Elmondhatjuk, hogy mindenképpen szeretnénk régiónk egyik legfontosabb tényezőjévé válni, leginkább azokon a területeken, ahol hivatalos képviselőként szerepelünk, kialakítani új kapcsolatokat és megtartani a régi vevőkörünket,valamint maximálisan kielégíteni a vásárlók igényeit és igyekszünkkielégíteni a mindennapi piac szükségleteit.

 

Kattintson ide a felíratkozáshoz
Hírlevél

Termék ajánlatokért és friss hírekért íratkozzon fel hírlevelünkre most!